gomlekterujizi

gomlekterujizi

11 Temmuz 2014 Cuma

Red Alert

Geçenlerde lcw ye girdim. Genellikle alışveris yapmayı tercih etmediğim bir mağaza. Kendime göre pek bir şey bulamıyorum ya da bulsam da gereksiz pahalı oluyor. Ama nadiren de çok sevdiğim şeyler buluyorum. Bu nadir rastlantılarımdan biri de bu gömlek ve şort. Ilk gördüğümde beşiklerini kerttim.  

En sevdiğim renk küçüklüğümden beri ne pembe ne mordur. Hep kırmızı olmuştur. E bir de neyin üstünde olsa bayıldığım puantiyeyle birleşince en severek giydiğim kombinlerden oldu. Biraz bol fotoğraflı oldu post ama seçemedim hiçbirini. Umarım sıkılmazsınız. Siz nasıl buldunuz? Mutlaka yorumlarınızı bekliyorum!













Gömlek ve şort/shirt&short: LCW
Çanta/bağ: İstiklal caddesi Atlas Pasajı
Ayakkabı: Converse All Star


     Bu da günün makyajı olsun:



4 yorum:

  1. Çok şekersin canım bu arada şort çok hoşuma gitti özelliklede boyu çok kısa şortları sevmiyorum bu çok hoşmuş lcw de denk gelmedim şu anda sezonda var mı bu şort..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) evet bu sezondan daha geçen gün gördüm başka rengi de vardı

      Sil
  2. Cok yakışmış bence :) saçlarınız da ayrı bir hava katmış :)) benimde saçlarım Kıvırcık hangi ürünleri kullandığınız hakkında bilgi alabilir miyim acaba :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) bununla ilgili ayrı bir post hazırlayacağım lakin kısaca burdan da cevap vereyim. Mutlaka nemlendirici bir saç maskesi kullanıyorum haftada 1-2 kere saçlarımı kremliyken tarıyorum ve duştan sonra argan yağı veya serum kullanıp azıcık köpük sürüp vigoyla kurutuyorum:)

      Sil