gomlekterujizi

gomlekterujizi

16 Temmuz 2014 Çarşamba

Fallin' in the deep! Makeup tutorial

Merhabalar tekrardan!
Instagramda paylaştığım iki gözümde iki farklı makyaj fotoğrafımda daha çok bloga istenilen göz makyajının yapım aşaması ve kullandığım ürünleri paylaşıyorum bugün sizinle. Ama bundan hemen sonra diğer makyaj da gelecek çünkü o da çok istendi :) Lafı fazla uzatmayayım...

İlk olarak makyajın tamamını görelim:


Hoşunuza gittiyse ve nasıl yaparım diyorsanız okumaya devam edin elimden geldiğince yardımcı olucam:) 

1.

Ilk olarak the balm ın put a lid on it adlı far bazıyla başlıyoruz. Daha sonra herhangi bir siyah kalemle kuyruksuz, şekli, düzgünlüğü pek önemli olmayan bir eyeliner çekip(göz pınarlarını aydınlatacağımız için eyelinerı çok öne getirmemeye dikkat edin), benim gibi ucu sert ve tok bir fırçayla( h&m smokey eye çift taraflı fırçasını kullandım) ya da parmağınızla ya da kulak çubuğu vs ile bu çektiğimiz eyelinerı dağıtıyoruz. Bu makyajımıza baz olacak ve koyu renklerin daha güzel gözükmesini sağlayacak.

2.

Bir dağıtma fırçasıyla, ben the balm ın give crease a chance fırçasını kullandım, önce the balm nude tude paletinden sultry rengini gözümün katlandığı yere yani crease bölgesine uygulayıp dağıttım. Daha sonra sexy rengini alıp daha ince bir çizgi olarak yine crease bölgesine uygulayıp dağıttım. Böylece hem geçiş sağladım hem de daha derin bir görüntü elde ettim.

3.

Wet'n Wild Comfort Zone paletinden mac club rengine benzeyen sağ en alttaki rengi gözümün ortasına, the balm nude tude paletinden serious siyah rengini gözümün köşesinden ortasına doğru üçgen şeklinde uygulayıp hafif dağıttım.

4.

Önce sexy rengini gözün ortasını biraz geçecek şekilde alt kirpik diplerime kalın şekilde sonra yine üste uyguladığımız w&w en alt sağ rengi (fotoğrafını çekmeyi unutmuşum) daha kirpik diplerine yakın şekilde gözün altına sürdüm. Yine w&w Comfort Zone paletinden sol en üst rengiyle (fotoğrafta çok belli olmadı) göz pınarlarımı aydınlattım.

5.

Son olarak Maybelline gel eyeliner ı kuyruklu bir şekilde çektim ve gözümün içine de uyguladım. En çok sorulan sorulardan biri de hangi rimeli kullandığım, genellikle maybelline falsies flared kullanıyorum. Burda da onu kullandım. Ruj olarak da emily 220 rengini dudaklarıma uyguladım. 
Vee... Makyajımız bitti, alttaki de son hali... Herhangi bir shop yok. Beğendiyseniz ve böyle postlar isterseniz lütfen yorum bırakmayı ve bloğumun izleyicisi olmayı unutmayın! Yorumlarınız benim için çok değerli <3 hepinizi kocaman öpüyorum. (En altta makyajda kullandığım bütün ürünlerin olduğu fotoğraf da var)




-The balm nude tude, w&w Comfort Zone ve pastel 16 numaralı far paletleri
- Missha bb cream 23 No
- the balm hot mama
-the balm put a lid on it far bazı
-maybelline falsies flared rimel
-maybelline gel eyeliner
-NYC cheek glow 652 west side wine allık
-emily 220 dudak kalemi

6 yorum:

  1. Senin gözlerine bu tarz göz makyajı çok yakışıyor :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir makyaj olmuş,özellikle göz makyajını çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  3. Gözlerinin yapısıda rengide çok hoş canım. Kullandığın renkler favorim çok iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) ben de en çok bu renkleri kullanıyorum.

      Sil