4 Ağustos 2015 Salı

Güneş Koruyucularım (Nuxe, Vichy, Yves Rocher)

Herkese merhabalar,
Bugün yine çok uzun zaman sonra gelen bir yazı var. Hatta biraz geç kalmış bir yazı çünkü yazın gelmesi ile birlikte ilk ortaya çıkan ürünlerden güneş kremleri.
Aslında yaz kış kullanılması gereken bir ürün olan güneş koruyucularını ben de birçoğunuz gibi yalnızca yazın sahilde, dışarı çıkarken makyaj altına ya da makyajın sıcaktan çok ağır geldiği zamanlar tek başına kullanıyorum.
Bugün size bahsedeceğim üç farklı ürün var elimde. Hepsini yeterince kullandım. Hepsi hakkında iyice bilgi edinebilmek için bu yazıyı biraz geç yazdım.

Güneş kremleri de, özellikle yüze kullanılanları, tıpkı günlük kremler gibi cilt tipine göre değişiklik yaratabiliyor. Benim kışın kuru-karma olan cildimin yazın yağlı-karma ya dönmesi ile birlikte her güneş kremini kullanamıyor oluyorum, ağır gelebiliyor ya da yüzümde yağlanma yapabiliyor. Elimdeki üç ürün de birbirinden farklı özelliklerde. Girişi daha fazla uzatmadan özelliklerinden bahsetmeye geçiyorum.

Bahsedeceğim ürünlerden ilki Nuxe' un bu face and body milky protection, yüz ve vücut için uygun olan 20 SPF güneş kremi. Bütün bir yazı bununla geçirdim desem yeridir. Açık tenli olmam sebebiyle bronzlaşmak benim için büyük dert. Ya hiç bronzlaşamam ya da önce güzelce kızarıp cefasından sonra sefasını sürerim. 20SPF bana genelde yeterli gelmez diye düşünmeme rağmen bu ürün sayesinde gayet güzel bir şekilde yavaş yavaş kızarmadan çok sağlıklı bir şekilde yandım. Kime sürsem ilk söyledikleri şey kokusu çok güzel oluyor. Gerçekten de çok güzel kokuyor, tam da bu yüzden yüzüme sürmekten kaçındım.

Arkasındaki yazılar baya bir silinmiş lakin göz çevresine dahi kullanılabileceği yazıyor, parfümlü olmasından ötürü yüzüme pek tercih etmedim. Ama siz bunu çok dert eden biri değilseniz çok hafif bir formülü olduğu için çok yağlı bir cildiniz olmadığı sürece yağlanma ağırlık yapmayacaktır.

Ürün yağsız ve hafif nemlendirici özelliğe sahip. Çok hızlı emilen ve dediğim gibi çok hafif tüy gibi bir yapısı var. Bu yüzden hepimizin korkulu rüyası olan güneş kremi sürdükten sonra yapışan kum tanecikleri minimumda oluyor. 150 ml, uzun tatil yapmama rağmen bu seneyi gayet rahat çıkarttı. Hatta daha yarısına kadar kullandım, bir dahaki seneyi de rahat rahat çıkartır diye düşünüyorum. 
Ürüne  buraya tıklayarak   ürüne ulaşabilirsiniz.

İkinci bahsedeceğim ürün Vichy Capital Soleil 50spf yüz için güneş kremi.
Tam olarak yağlı, karma ciltler için uygun olduğunu düşündüğüm, çok akışkan yapıda, yağsız, çabuk emilen, ağırlık yapmayan, parfümsüz bir güneş kremi bu. İki senedir kullanıyorum. Makyajın altında da ağırlık yapmıyor ve cildi yağlandırmıyor. En azından benim cildimi.
 Turuncukasa dan çok güzel bir kampanya ile almıştım. Onun yazısı da  şurada . Turuncukasa'nın ekranın solunda kalan outlet ürünler kısmını çok seviyorum. Aynı bu üründe olduğu gibi sadece dış pakette meydana gelen defolar nedeniyle yüzde elli indirimli bir ürün bulunca tadından yenmiyor. Neden outlet ürünü olduğunu ürünün detaylarında belirtiyor. Ara sıra güzel şeyler var mı diye kontrol ediyorum. Belki size de ihtiyacınız olan bir şey denk gelir ve bilmiyorsanız diye belirtmek istedim. Devam edelim.

Son olarak elimdeki son güneş kremi Yves Rocher' in yeni UV Beauty Shield 50 SPF güneş kremi. Vichy' nin akışkan yapısına karşılık bu ürün krem yapısında, daha yoğun. Bu özelliği ile insanın gözünü korkutuyor yağlandırma yapacağı endişesiyle. Ancak bana kalırsa kolay emiliyor ve beklediğim gibi yağlandırma veya herhangi bir ağırlık yapmadı. Yine de yağlı ciltlere pek uygun olduğunu düşünmüyorum. Kuru-karma, normal ciltler daha çok sevecektir. Koruma özelliğine gelirsek en iyi korumaya bu ürünün sahip olduğunu düşünüyorum. Çok güzel kokuyor ve bu yüzden bolca parfüm içerdiğini düşündüğüm için tekrar almayı düşünmüyorum. Ürünün fiyat ve detaylı özelliklerine

 buradan ulaşabilirsiniz.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Görüşmek üzere.

13 yorum:

  1. and you did it so well, with so much class. Creme Del Mar Very good 1 you, man! Genuinely great things right here.You got numerous positive points there. I made a search on the issue and found nearly all peoples will agree with your blog.I had this article saved some time before but my computer crashed. I have since gotten a new one and it took me a while to locate this! I also really like the template though. For more ==== >>>>>> http://www.healthsupreviews.com/creme-del-mar/

    YanıtlaSil
  2. Benimde yeni açtıgım bir blogum var beklerimm :)
    http://www.kendinerenkkat.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Yazı çok faydalı olmuş, teşekkürler. Bende bloğa yeni adım atanlardanım. Bloğuma beklerim 😘
    yetenekabidesi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, Instagram'dan geliyorum takipteyim bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  6. Bloğunu çok beğendim takibe aldım bana da beklerim
    https://netgaste.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  7. BU SAYFA ÖRNEK ALDIĞIM SAYFALAR ARASINDADIR. gomlekterujizi'ye YAZILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
    KONULOJİ OLARAK YENİ AÇTIĞIMIZ SAYFALARIMIZI İNCELEYEBİLİRSİNİZ
    BLOGGER: https://konuloji.blogspot.com.tr
    FACEBOOK: https://www.facebook.com/Konuloji-1404836229623473
    TWİTTER: https://twitter.com/konuloji
    YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCvTYP2aAqPYdHtreEW9PK1w
    İNSTAGRAM: https://www.instagram.com/konuloji

    YanıtlaSil
  8. Merhaba alışveriş siteleri'nden geliyorum, takipteyim.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba, yazınız için teşekkürler. Bende nuxeün kuru yağını beğenerek kullanıyorum, tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  10. cilt bakımı, makyaj, vücut bakımı, saç bakımı, sağlıklı yaşam ve beslenme hakkında yardımcı olabileceğimiz ve faydalı bilgiler sunabileceğimiz bir platform oluşturduk.
    Vücut Güzellik, Dudak Dolgunlaştırmak İçin Ne Yapılır?

    YanıtlaSil
  11. paylaştıklarınızın hepsi çok güzel ürünler gerçekten. bende la roche posay kullanıyorum çok çok başarılı, sivilce ve yağlanma yapmıyor koruyuculuğu çok yüksek

    YanıtlaSil