21 Mart 2015 Cumartesi

Laura Mercier Işıltılı Makyaj Bazı - Radiance Primer

Herkese merhabalar,
Eğer ışıltılı-canlı makyaj bazlarını seviyorsanız bu yazı tam sizin için, okumaya devam edin!

Işıltılı makyaj bazlarına ilgim yakın zamanda başladı diyebilirim. Açıkçası önceden tamamen masmat bir fondöten görünümü seviyordum. Ne zaman bu mat görüntünün beni donuk ve soluk gösterdiğini farkettim işte o zaman karma bir cildim olmasına rağmen içinde ışıltılı olan ürünlere yöneldim.

Bugün bahsedeceğim makyaj bazı da ışığı yansıtma, cilde aydınlık görüntü verme amacıyla üretilen fondötenin altına uygulanarak cildi daha canlı gösteren bir ürün. Laura Mercier Foundation Primer - Radiance.


Ürünün 50 ve 30ml olmak üzere iki boy seçeneği var, ben uzun süre gideceğini düşünerek 30ml aldım.

Ağzında herhangi bir koruması bulunmuyor ve dikkatli olunmazsa çok ürün çıkabiliyor. Bu da ürünün israf olması ve çabuk bitmesi anlamına geliyor bu yüzden dikkat etmek gerek.


Ürünün ışıltısı sarı-bej renklerde bu da kendi cildinizin ışıltısı gibi durmasını sağlıyor. Bazı makyaj bazlarındaki gibi mavi-pembe ışıltı yok ki bana göre bu mavi-pembe ışıltı doğallıktan uzaklaşmaya neden oluyor, bu yüzden bu ürünün bu renkleri içermemesi bana göre daha doğal bir görüntü verdiği anlamına geliyor.

Görüldüğü gibi baya sıvı bir ürün, çok kremsi değil bu yüzden ciltte ekstra yağlandırma yapmıyor. Kuru, karma ciltler için çok uygun ama yağlı ciltler için ışıltısı biraz fazla gelebilir. Çünkü her ne kadar yoğun bir ürün olmasa da ışığı yansıtma oranı ortanın üstünde.


Burada her ne kadar yapay ışığa maruz kalsa da, gün ışığında çok çok daha orantılı ve güzel bir yansıması oluyor. Ama görüldüğü gibi çok hafif değil.
Bana göre kullandığım en iyi, yoğun ama en doğal görüntüyü veren ışıltılı makyaj bazlarından bir tanesi.

Canlı ve ışıltılı görünümden hoşlanıyorsanız, disco topuna dönmeden, top top simli bir görüntüye girmeden, yoğun ama doğal şekilde ışığı yansıtan bu ürünü bence çok seveceksiniz. Benim şimdiden favorim oldu bile.   

Ürünün fiyatını bilmiyorum çünkü sevgili ig:  poisonrose06  bana yurtdışından getirtti.
Lakin  Boyner'lerde satılıyor, linke tıklayarak online olarak da fiyatına bakabilir ve satın alabilirsiniz.

Umarım faydalı olmuştur. Daha fazla blog yazımdan haberdar olmak için lütfen blogumu izlemeye almayı unutmayın


1 yorum:

  1. Merhaba :) Çok güzel bir yazı olmuş :) Ben de yeni bir blog açtım :) Takip edersen sevinirim :) : http://ataleofbeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil