gomlekterujizi

gomlekterujizi

21 Şubat 2015 Cumartesi

Mac Retro Matte Ruby Woo Lipstick | Ruj

Herkese iyi haftasonları,
Bugün size benim ilk Mac rujum olan ve rengine delilercesine aşık olduğum bir rujdan bahsedeceğim; Mac Ruby Woo!

Makyaja başladığım günden beri en güzel bordo ve kırmızı ruju arıyorum. Sanırım kırmızı ruj arayışım sona erdi. Çünkü bu ruj bir harika dostum!


Klasik Mac ambalajı, şık ve sade.
Mac in Retro Matte serisinden, yani Matte serisinden bir tık daha mat. Mat ruj sevenler için masmat bir ruj gerçekten. Keşke bu seriden daha fazla nude ruj olsa.
Bu kadar mat olduğu için çok da kuru. Bu da sürülmesini zorlaştırıyor. Altına balm uygulamanız gerekiyor çünkü kuru olduğu için dudakları da kurutabiliyor, lakin balm 10dk kadar dudağınızda kaldıktan sonra ruju sürmeden fazlasını almanızı öneriyorum, yoksa o mat görüntü kırılıyor. Benim dudaklarım kuru olmasına rağmen ben sürdükten sonra dudaklarımda kupkuru, rahatsız edici bir his hissetmedim, tam tersi yumuşak bir dokunuş vardı.


Soğuk alttonlu bir mavi-kırmızı. Rengini aşağıdaki swatclarda göreceksiniz ama bundan çok daha güzel durduğuna sizi temin ederim. Eğer imkanınız varsa mutlaka gidip bir deneyin bu rengi. Soğuk alttonlu olduğu için dişleri beyaz gösteriyor. .



Mutlaka bir kalemle dudağınızı çerçeveleyip daha sonra rujunuzu uygulamanızı öneriyorum, çünkü çok kalıcı bir ruj, yanlış bir hareket yapmadan çok düzgün sürmeniz gerekiyor.
Şu kadar kalıcı ki, bütün bir gün dudağımda idi ve ben kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinden sonra olmak üzere sadece 3kere tazeledim. O da dudağımın orta kısmındaki bölüm çıktı diye. Yemek yemediğiniz sürece dudağınızda sabitleniyor hiçbir yere de kımıldamıyor.


Benim dudağımdaki duruşu bu şekilde. Ama yukarıda belirttiğim gibi mutlaka bir gidip deneyin, çünkü görüntüsünden çok daha güzel, sürdüğüm gün sürekli aynalara yapışık yaşıyorum. Arkadaşlarımın dediğine göre ise tam bir "öpücük kırmızısı". Bir kız arkadaşım beni görünce,  "Gizem şimdi dudaklarına yapışacağım!" dedi hatta :D

Fiyatı 55tl.
MAC ürünleri sadece MAC mağazalarında satılır. Instagram, pazar vs yerlerdeki orijinal olduğu konusunda ısrar edilen MAC ürünlerine itibar etmeyin lütfen. Çünkü içeriğinde ne olduğu belli olmayan sahte ürünler  cildinize ve sağlığınıza kalıcı zararlar verebilir!


3 yorum:

  1. Ruby voo araştırıyordum kımde güzel durmuş diye, en beğendiğim sen oldun,baya güzel yansımış rengi harika.tekrar gule gule kullan.Kırmızı rujlarımdan biri biterse alırım diye avutuyorum kendimi,zamlanıp duruyor bu rujlarda ya :/

    YanıtlaSil
  2. Şu ana kadar gördüğüm Ruby Woo'nun hakkini verdiği tek dudak. İnanılmaz..

    YanıtlaSil
  3. hayatımda kullandığım en kötü ruj sürülmüyor krem falan hikaye dudakta pütür pütür görünüyor

    YanıtlaSil